måndag 9 januari 2012

Tillbaka till vardagen

Efter en dryg veckas semester, så börjar 2012-års vardag.

Det ska bli skönt att komma in i mina vanliga rutiner. Visst har jag njutit av min semester och kopplat av från allt arbete, förutom lite pappersjobb och några telefonsamtal, men jag mår bäst och trivs mest, då jag arbetar och har fasta rutiner.

Nu ser jag fram emot ett nytt arbetsår, med nya utmaningar och nya möjligheter.

Jag kommer fortsätta skriva några blogginlägg i veckan och varje lördag, då jag har möjlighet, kommer jag att försöka lösa melodikrysset tillsammans med läsarna.

Det ska bli spännande att se hur 2012 blir. Vad kommer debatten att handla om i år? Fortsätter diskussionerna om kyrkans identitet? Vad kommer att bli "snackisar"?

4 kommentarer:

 1. Thorsten Schütte9 januari 2012 08:47

  Tillbaka från en härlig långhelg i Sälen, sol och snö och lagom kallt. Har bytt ledig dag, så i morgon är det jobbet igen, första dagen brukar vara förvirrad. sedan landar jag.
  Önskar en bra start på arbetsveckan!

  SvaraRadera
 2. Hej Thorsten och tack för din kommentar.

  Vad skönt att ni haft det bra i Sälen.

  Jag gillar inte heller första arbetsdagen efter en längre ledighet, det är därför jag brukar gå igenom alla mejl dagen innan, så att det "bara" är pappersposten att ta hand om när jag börjar.

  Jag har haft en riktigt bra första arbetsdag. Administration, samtal med medarbetare, telefonsamtal och begravningssamtal.

  Jag önskar även dig en bra start på arbetsveckan.

  Krister

  SvaraRadera
 3. Thorsten Schütte9 januari 2012 20:06

  Precis så gör jag med mejlen också, då blir starten mjukare!

  SvaraRadera
 4. Hej Thorsten och tack för din kommentar.

  Så tänker jag också.

  Krister

  SvaraRadera