fredag 26 mars 2010

Avkoppling och vila

Så har ytterligare en arbetsvecka lagts till vår tid och det har blivit fredag. I kväll är jag i stugan där snön så sakta har börjat smälta bort. Ledighetsmarkörerna har genomförts, det vill säga att jag bytt om till mina stugbyxor och min stugtröja. I kväll blir det till att ligga i soffan och slötitta på tv. Att komma till stugan är avkoppling och vila.

4 kommentarer:

 1. Vi softar också efter en intensiv vecka. Nu väntar hockeyturnering för sonen med tacklingar för första gången hela helgen lång.

  Ha det gott
  Marie

  SvaraRadera
 2. God morgon Marie.

  Det är ni väl värda. Hoppas att helgen blir lugn och att mamma slipper springa ut på isen för att trösta eller klara ut reglerna.

  Trevlig helg.

  Krister

  SvaraRadera
 3. Ja jisses va skönt med helg, helst när man jobbat natt en vecka.
  Trots att jag är gräsänka har melodikrysset fyllts i och det vaaa sååå lätt....ehm, Googlade endast stavningen på ett efternamn från 1939, ha ha man kan inte kunna allt ;-)
  Hoppas det gick bra!

  /Anna på Väddö

  ps.hörde du att det gick ett pris till Väddö? Inte nån vi känner, men kul ändå!!

  SvaraRadera
 4. Hej Anna!

  Jag hörde att det gick en vinst till Väddö, hade hoppats att det var ni som vann, men jag kände inte igen era namn.

  Hoppas att du får en riktigt skön helg med vila och avkoppling, det behövs när man jobbat mycket. Jag jobbade natt under min studietid och det sliter på både kropp och psyke.

  Jag tyckte att det var ett ganska svårt kryss i dag.

  Min gräsänklingstid är nu över vilket jag är väldigt glad för. Det är ibland skönt att få rå om sig själv, men det är ändå bäst när familjen är samlad.

  Ha en riktigt trevlig helg.

  Krister

  SvaraRadera