fredag 4 oktober 2013

Andra prioriteringar!

Som ni läsare konstaterat, har jag den senaste tiden bloggat "sparsamt". Det beror inte på att jag tappat lusten att skriva eller på att jag har svårt att hitta något att skriva om. Det beror helt enkelt på att jag prioriterat andra saker än bloggen.

Mina dagar börjar strax efter kl. 04.00 vilket är den tid jag brukar vakna av mig själv. Efter en kopp kaffe och min morgonbön, brukar jag lägga ut en psalmvers på Facebook. Strax innan kl. 05.00 ger jag mig ut på min morgonpromenad som brukar vara mellan 1 och 2 timmar.

När jag kommer hem efter promenaden äter jag frukost och förbereder mig för dagens arbete. Före jag kör till jobbet umgås jag med vår yngsta dotter i en timmes tid, innan jag lämnar henne på skolan.

Från 08.30 är jag på arbetet och utför mina uppdrag och sysslor, som är högst varierande. Ett par dagar i veckan arbetar jag kväll men annars är jag hemma kring 18.00. Efter middagen, brukar jag umgås med familjen i någon timme, innan jag somnar. Om det inte händer något särskilt så är det inte ovanligt att jag sover redan kl. 21.00.

Lördagar är den enda dagen då jag prioriterar bloggen. Mellan kl. 10.00 och 11.00 sitter jag som klistrad framför radion för att försöka lösa melodikrysset samtidigt som jag bloggar. Det blir ytterligare någon timme under helgen då jag svarar på kommentarer och mejl som kommit med anledning av melodikryssandet.

I morgon, den 5 oktober, kommer jag att prioritera annorlunda. Det blir inget melodikryss denna vecka eftersom jag och min äldsta dotter ska åka till London i morgonbitti. I fyra dagar ska vi få umgås tillsammans och besöka massor av sevärdheter. Jag ser fram emot ett par "pappa-dotter" dagar i en av mina favoritstäder.

6 kommentarer:

 1. Thorsten Schütte4 oktober 2013 kl. 08:00

  Tänker på predikaren: Allt har sin tid, att blogga har sin tid, att inte blogga har sin tid :-)
  Önskar Dig en fin Londonresa med dottern, den sevärdheten som gjorde mest intryck där på mig var Imperial War Museum, där man med ganska enkla medel inscenerade en bombnatt i en hyreshuskällare. Jag blev alldeles skakis, mina föräldrars berättade minnen från bombnätterna i Kassel och Berlin blev som självupplevda.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Thorsten och tack för din kommentar.

   Jag har varit på det museet ett par gånger och delar helt din upplevelse. Det var omskakande.

   Önskar dig och de dina en trevlig helg.

   MVH//Krister

   Radera
 2. Trevlig lördag alla! Vad kul med London! Hoppas ni får en ljuvlig helg tillsammans!
  Jag försöker som vanligt lösa krysset på min blogg så välkomna in till myxanadu.blogg.se

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Jeanette.

   Vi har haft en fantastisk helg i London.

   Hoppas att det gick bra med melodikrysset. Läste att det varit strul med kryssplanen på internet.

   MVH//Krister

   Radera
 3. Hej Kyrkoherden! Så fint att få läsa om dina dagsrutiner och prioriteringar. Önskar dig och de dina en fin helg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej och tack för din kommentar och din vänliga ord.

   Jag önskar dig en fin vecka.

   MVH//Krister

   Radera