torsdag 30 augusti 2012

Rivstart

Efter sex underbara och avkopplande semesterveckor har höstens arbete satt i gång med en rivstart. På tre dagar har jag arbetat drygt 35 timmar. Jag har gått igenom post och e-mail, haft begravningssamtal, pratat med medarbetare, besökt arbetsplatserna, suttit i planeringsmöte, haft personalmöte, planerat helgens gudstjänster, träffat helgens dopfamiljer, haft Kyrkorådsmöte, skrivet under räkningar och handlingar, gått i handledning och förberett årets lönesamtal.

Jag förlitar mig helt på "stressdoktorns" utbildning, nämligen att min trötthet är ett tecken på att jag kopplat av på min semester. Det är ju annars lätt att föreställa sig att trötthet beror på att man inte haft tillräcklig semester.

Veckan som återstår innehåller Ekonomiutskott, en intervju, arbetsplatsbesök, administration, en begravningsgudstjänst, avtackningar och representation, en högmässa och en dopgudstjänst.

Det är härligt att vara i gång igen.

Passar på att tacka för alla trevliga e-mail och brev jag fått från er läsare. Det har varit allt från några korta rader, till presenter och recept. Tack.

Jag hoppas att vi "hörs" på lördag, då det är melodikrysset.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar