måndag 1 mars 2010

200 inlägg

Den första dagen på sportlovet, sitter jag i stugan och skriver mitt tvåhundrade inlägg. Utanför har vintern åter tagit naturen i sitt grepp. Det snöar och är 5 minus grader. Dagens första skottning är klar efter nattens snöfall som var ca 5 cm.

I dag ska jag åka till Valbo köpcentrum för att handla. Jag ska också gå igenom de drygt 50 ansökningarna till vår utlysta informatörstjänst. Det ska bli spännande.

I kväll är jag säker på att jag kommer att känna en viss tomhet eftersom OS nu är slut. Det har varit fantastiska kvällar och nätter med goda svenska insatser. Det enda som fått mig att byta kanal är Foyle´s war, som gick på TV 4 plus, samtidigt som hockeyfinalen. Dock såg jag tredje perioden och "sudden death".

I morgon ska jag åka till jobbet. Det blir en lång dag med ledningsgrupp, MBL, Personalutskott, samtal och Kyrkoråd, innan jag åker ut till stugan igen.

2 kommentarer:

 1. Hej Krister!

  200 inlägg är mycket för en del och ingenting för andra.
  Om du skulle göra en sammanfattning på det hela.
  Var det här som du förväntat dig ifrån början när du började att blogga?
  Vad har varit mest givande och har du känt besvikelse över något?
  Du har ibland haft 700 besökare är det någon av dessa som varit in på din blogg som gett mer avtryck än andra och i så fall hur?
  Har du några planer med din blogg här framöver?

  Undrar en nyfiken som inte har en blogg.
  C.C

  SvaraRadera
 2. Hej CC och tack för din kommentar.

  Det är mycket enklare än vad jag hade tänkt mig. Jag trodde att det skulle bli svårt att komma på vad jag skulle skriva, men det är precis tvärtom. Det är svårt att sålla bland allt det jag vill skriva.

  Det enda som jag inte hade förväntat mig är att det tar så pass lång tid att sköta bloggen, det vill säga, kontrollera och svara på kommentarer - men å andra sidan är det kul. Att skriva tar inte många minuter per dag.

  Det mest givande har varit att få ta emot och läsa alla kommentarer. Det har också varit givande med alla de människor som på andra sätt kontaktat mig för samtal, mejl och sms. Jag tror inte att jag är besviken över något, hittills. Jag skulle bli mer nöjd om fler skrev kommentarer här på bloggen, men vad jag förstått av samtal, mejl och sms så är det inte alla som vill eller vågar. En del anställda tror att andra anställda skulle ta det som fjäsk så de väljer att kommentera på andra sätt.

  Jag kan inte säga att någon satt djupare spår än andra här på bloggen. Jag skrev ett inlägg om "sanning" och exemplifierade det med en aktuell händelse där det var stört omöjligt att veta vad som var sant eller inte. Vid det tillfället fick jag många "hotfulla" och "obehagliga" kommentarer där jag klart kunde se sambanden till den historia jag beskrivet. De kommenterade egentligen inte det jag skrev om utan själva historien som jag använde som exempel. Det slutade med att jag tog bort ett par inlägg - jag tror att det var tre sammanlagt.

  I framtiden så kommer jag att vända mig mer mot församlingsborna i Järfälla, genom att länka från församlingens hemsida och hit.

  Det kommer säkert inte att påverka mitt sätt att skriva eller mina val av ämnen.

  Ha en bra dag.

  Krister

  SvaraRadera