måndag 7 juni 2010

Pergis

I dag har jag spelat Pergis stiftstävling i golf på Åkersberga GK.

Vi började klockan 11.00, med en gudstjänst som kyrkoherden i Österåkers församling, Jan Bonander höll i. Som vanligt lyckades han på ett förträffligt sätt att koppla samman golf och gudstjänst.

Efter lunch i det fina klubbhuset, gick första bollen ut klockan 13.00. Själv gick jag i andra bollen tillsammans med Jerker och Tobias som båda arbetar i Nacka församling. Vi hade ett strålande solsken de första 12 hålen, men de sista sex blev det lite kyligt. Å andra sidan gjorde det inget för vi hade en fin stämning i bollen och golfen gick riktigt bra.

Jag kom tvåa i B-klassen och Jerker kom tvåa i C-klassen. Eftersom det var en sponsor som vann min klass får jag för andra gången representera Stockholms stift i den stora riksfinalen som kommer att gå på samma bana (sponsorer spelar utom tävlan i Pergis). Nu gäller det bara att almanackan tillåter spel i augusti. För första gången representeras Stockholms stift av två golfare från Järfälla församling, mig och Nicklas. Den tredje i laget är stiftsledaren Stefan.

Ett stort tack till Jan, Pär och Stefan som höll i tävlingen och fixade allt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar