fredag 31 december 2010

Gott nytt år

Jag vill önska alla anställda, frivilliga, förtroendevalda, församlingsbor och andra läsare av min blogg, ett riktigt gott nytt år.

Själv är jag i Malmö för att fira nyårsafton med min närmsta familj. I dag är det sex år sedan jag fick åka till Thailand för att hjälpa till efter tsunamin. Det låter som om det var jättelänge sedan, men för de drabbade, då är sex år ingen lång tid.

I onsdags blev vi hämtade av en liten isbrytare i Karlshamns skärgård, därefter körde jag till Tidaholmstrakten för att hämta mina stora barn, innan vi körde till Malmö. I hela södra Sverige ligger ett snötäcke. Temperaturen varierade mellan minus 10 och minus 21 grader under bilfärden.

Min hemuppgift håller sakta men säkert på att lösas. Jag börjar hitta variablerna som tillsammans med konstanterna påverkar summan av formeln.

ETT RIKTIGT GOTT NYTT ÅR!

4 kommentarer:

 1. Thorsten Schütte31 december 2010 14:35

  "Min hemuppgift håller sakta men säkert på att lösas. Jag börjar hitta variablerna som tillsammans med konstanterna påverkar summan av formeln." Du kanske får logaritmera först och sedan ta tredje roten...
  Ett gott Nytt År önskas!

  SvaraRadera
 2. Hej Thorsten och tack för din kommentar.

  Logaritmerna och tredje roten finns med i mina beräkningarna. Det handlar om ett grannlaga arbete.

  Jag önkskar även dig ett riktigt gott nytt år.

  Krister

  SvaraRadera
 3. Thorsten Schütte1 januari 2011 12:03

  Tack, Krister! Per Oscarssons och hans frus öde lägger sordin över nyårsstämningen!

  SvaraRadera
 4. Hej igen Thorsten.

  Jag håller med dig. Det känns inte som det ska på en nyårsdag.

  MVH

  Krister

  SvaraRadera