söndag 5 juni 2011

Uppehåll på grund av semester

Jag gör nu ett par dagars uppehåll i mitt skrivande här på bloggen.

Under vecka 23 har jag semester för att umgås med min styvpappa.

I dag har jag en vigsel i Mariefred och direkt efter den kommer jag att köra till Malmö. I morgon åker vi morgonfärjan från Ystad till Bornholm, för att spela golf i fem dagar. Även om jag har danska rötter och har bott 18 år i Skåne, så har jag faktiskt aldrig varit på Bornholm. Det ska bli roligt att både besöka den danska ön och att spela golf tillsammans med min styvpappa.

Fredag kväll återvänder vi till Malmö, där min fru och yngsta dotter möter upp. Eventuellt återkommer jag lördag förmiddag med mitt förslag till lösning på melodikrysset, annars är jag tillbaka söndagen den 12 juni på kvällen, då jag är tillbaka i Stockholm.

Jag önskar mina läsare en trevlig vecka.

2 kommentarer:

 1. Thorsten Schütte5 juni 2011 22:12

  Bornholm är helt fantastisk, med många olika naturtyper ihopklämda på denna ö, från dramatiskt klippust i norr över Danmarks största skog i mitten av ön, som leder tankarna till mina hemtrakter runt Kassel i Tyskland till fantastiska vita sandstränder i söder.

  SvaraRadera
 2. Hej Thorsten och tack för din kommentar.

  Du har helt rätt. Det var en fantastisk vacker ö. Vi har hunnit köra runt hela ön och titta på sevärdheter, förutom att vi spelat golf varje dag.

  Bland annat hann vi se Hammershus, Rytterknegten och tre stycken rundkyrkor, Heligklipperne med mera.

  Trevlig helg.

  Krister

  SvaraRadera