söndag 26 juni 2011

Semester

I dag går jag på semester. Inte för att jag märker någon skillnad på att vara veckoledig och ha semester, men ändå är det en skillnad. Om inte annat på hur jag redovisar på lönerapporten och vilken ersättning som utgår.

Vi har inte planerat något i detalj för sommaren. Det vi bestämt är att vi ska åka till Blekinge för att hälsa på hos mina svärföräldrar. Efter det ska vi låna deras husvagn i några dagar. Det blir garanterat en tur till Skåne och Malmö och sannolikt en tur till Danmark eller Bornholm.

Vi har aldrig bott i husvagn tidigare. Tält har vi en hel del erfarenhet av, både från det militära och under semester, men som sagt så har vi aldrig tidigare provat på att campa i en husvagn. Jag när en dröm om att köpa en husbil, så detta blir en första test på om det är något för oss.

Att jag har semester innebär att mitt skrivande här på bloggen, kommer att bli mer sporadiskt. Självklart ska jag försöka blogga om melodikrysset på lördagar, men om jag inte "dyker upp", så beror det på att jag inte har täckning på det mobila bredbandet, eller är upptagen med att försöka hantera husvagnen.

I går kväll när vi tittade på; "Vi hade i alla fall tur med vädret, igen", funderade jag en stund över om det är så klokt att låna en husvagn. Vi bestämde oss för att hålla fast vid beslutet, men jag kommer inte att besöka någon biltvätt med husvagnen påkopplad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar