måndag 10 januari 2011

Nytt rekord!

Det har slagits ett nytt rekord här på bloggen. Jag hade 3 276 besök under lördagen. Förmodligen beror det på att det var ett ganska svårt melodikryss, men besökarna läste även andra inlägg.

Det är spännande att kunna se hur många som besökt bloggen, på vilket sätt de hittat hit, vad de har för operativsystem, i vilket land och stad de är uppkopplade, vilka sökord de använt om de hittat hit via en sökmotor, hur länge de varit inne på bloggen och så vidare.

Det enda jag inte vet om mina läsare är vad de heter, hur gamla de är, vilket kön och civilstånd de har, vad de arbetar med och vilka fritidsintressen de utövar. Men det är nog tur att man inte kan få fram allt detta via statistikprogram. Det skulle förmodligen göra att ingen skulle våga tillbringa tid på Internet

Dock tycker jag att det är roligt att "lära känna", min läsare via kommentarerna Även om jag inte rent faktiskt vet mer om dem som lämnar en kommentar, så känns det som om jag gör det. Alla är välkomna att lämna kommentarer på det jag skriver och jag svarar alla. Det har bara hänt en gång att jag inte publicerat en kommentar. Vill du ha en "icke-offentlig" kontakt med mig går det bra att skriva ett e-mejl.

6 kommentarer:

 1. Ah, du är allt värd lite information!: Jag är kvinna, 41 år, arbetar som kriminalvårdare, gillar att promenera, läsa, kolla på film, och så melodikrysset förstås! Ha det bra!

  SvaraRadera
 2. Hej en annan ananas och tusen tack för din kommentar.

  Jätteroligt att få lite bakgrundsinformation om dig. Som bloggskrivare så har jag ju en inre bild av mina läsare. Jag vänder mig till någon som jag inte vet så mycket om och måste "fantisera ihop" vad som skulle vara läsvärt för mina läsare.

  I dag blev jag kontaktad av en annan bloggläsare som önskade mig till ett prästerligt uppdrag. Det kändes också meningsfullt.

  Jag önskar dig en god fortsättning och att du också ska ha det bra.

  Med vänliga hälsningar

  Krister

  SvaraRadera
 3. Thorsten Schütte12 januari 2011 17:32

  Grattis till bloggbesöksrekordet, Krister! Din blogg är alltid angenämt att avlägga ströbesök i, särskilt efter att jag har varit med i mera känslosvallande diskussioner på Soldatmammans blogg (där är jag obotligen "fast"), då känns det här som lugna vatten där jag alltid kan fiska upp något tänkvärt!

  SvaraRadera
 4. Hej Thorsten och tack för din kommentar och ditt grattis.

  Kul att du kan fiska upp något tänkvärt i mina lugna vatten, vid dina ströbesök.

  Jag läser också Soldatmammans blogg och har läst dina kommentarer på den. Det framgår att det är mycket känslor och att du är "fast".

  Jag har ingen önskan om att starta diskussioner eller väcka starka känslor med min blogg. Jag vill mer starta inre processer och gemensamma reflektioner. Det gör att jag undviker vissa ämnen och att jag försöker att inte skriva så polemiskt.

  Men det är ju bra att vi är olika så att alla kan hitta det som passar dem eller variera sitt läsande.

  Allt gott!

  Krister

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Elisabet heter jag, är 61 år, och bor i Hossmo, utanför Kalmar. Är med i kyrkorådet där. Jobbar som barnskötare.... Kollar in lite på din lösning av krysset, när jag fastnar. Vill lösa själv, först!
  Hälsningar Elisabet

  SvaraRadera
 6. Hej Elisabet och tack för din kommentar.

  Det är alltid lika roligt att komma i kontakt med de som läser min blogg.

  Jag vill också lösa krysset själv, men jag dubbelkollar alltid mitt förslag med Enn Kokk när han lagt ut sin lösning. Annars har man ju stor hjälp av google.

  Du har en viktig uppgift som ledamot i Kyrkorådet. Det är viktigt för Svenska kyrkan att det finns människor som vill åta sig uppdraget som förtroendevald. Utan förtroendevalda så skulle vår kyrka tappa en viktig del av sin identitet.

  Ha en trevlig helg.

  Krister

  SvaraRadera