tisdag 29 december 2009

Flyttcirkus

Efter nästan 10 år i samma rum har jag i dag bytt kontor. Även om flytten bara var omkring 20 meter så tog den hela dagen. Det är inte bara jag som flyttar inför vår omorganisation Hela personalkorridoren i Maria kyrka, ser ut som ett slagfält.

Till att börja med kändes det vemodigt att flytta från en rum där jag upplevt så mycket. Jag har haft begravningssamtal i det rummet, utvecklingssamtal och lönesamtal med mina anställda och massor av personliga samtal med församlingsbor.

Innan jag i kväll, lämnade mitt nya kontor, hade jag inrett det enligt konstens alla regler. Tavlor hängde på plats, möbler, skåp, böcker och pärmar stod där jag ville ha dem.

Det kändes riktigt bra när allt var klart. Jag har kastat 75 % av alla böcker och pärmar. Ett bord, två stolar, en hurts, en bokhylla, en golvlampa och en tamburmajor fick inte plats i mitt nya rum, men ändå var jag nöjd med det.

Det känns verkligen som något nytt står för dörren. Inte bara ett nytt år, utan en ny period i mitt yrkesliv. Nu börjar Järfälla församling, och jag är förberedd och beredd.

4 kommentarer:

 1. Lycka till och Guds rika välsignelse!

  SvaraRadera
 2. God morgon Kjell och tack för din lyckönskning. Guds välsignelse behöver vi varje dag, antingen vi flyttar, omorganiserar eller är lediga.

  Gott slut och gott nytt år.

  Krister

  SvaraRadera
 3. Hej Krister

  Lycka till i ditt nya rum och med ditt nya yrkesliv. Jag hoppas också att du och familjen får ett gott slut och ett gott nytt år !!!

  Kram Christine

  SvaraRadera
 4. Hej Christine!

  Vi önskar dig och sonen det samma. Lycka till med din flytt.

  Krister

  SvaraRadera