fredag 23 juli 2010

Sommarmys

Jag har tidigare skrivet om fredagsmys. Det är något som de flesta ägnar sig åt. Själv, har jag i två dagar, ägnat mig åt sommarmys. I går var jag, min fru och vår dotter i Furuviksparken. Vi tittade på djuren, åt en mysig lunch och åkte karuseller. Dagens slutade med att min fru och vår dotter badade i äventyrsbadet.

I dag har jag och samma dotter, varit i Sandviken på Parkbadet. Vi badade tillsammans i någon timme och sedan åkte vi till McDonalds. Dagen avslutades med att vi åkte och handlade i Östervåla. Bland annat köpte vi en överraskning till min fru. Hon kommer att få den i morgon när hon kommer hem från jobbet.

För mig är detta sommarmys. Jag gillar enkla sommardagar utan alltför många "måsten". Det viktigaste är inte vad man gör, utan att man gör det tillsammans.

Det enda som jag saknat de senaste dagarna är min två äldsta barn. Men å andra sidan vet jag att de har det bra tillsammans med sin mamma och att jag träffar dem på söndag. Efter det har vi fyra veckor tillsammans. Jag hoppas att vi kommer att ha mycket sommarmys tillsammans.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar