onsdag 7 oktober 2009

Glad men trött...

Jag har precis kommit hem från vår teambuilding (och en härlig golfrunda i blåsten på Älvkarleby GK). Har hunnit packat upp ryggsäcken, ätit middag med familjen och satt i gång första tvättmaskinen.

Jag är väldigt glad och nöjd med de tre dagar jag fått tillsammans med mina medarbetare. De som jag tidigare kände till namn eller befattning, har nu blivit en livs levande person. De som jag tidigare tyckte att jag kände, både till namn och utseende, har jag sett nya positiva sidor hos.

Det kommer att ta flera dagar att smälta och bearbeta alla intryck som de här dagarna givit. Just nu skulle jag vilja fortsätta så att jag lär känna alla lika mycket...

Men med tanke på hur trötta de flesta var när vi avslutade dagen så behöver vi nog göra ett kortare uppehåll i vår strävan att lära känna varandra och skapa en "vi-känsla".

Tack alla!

2 kommentarer:

  1. Många hjälptes åt även mellan 'övningarna'. Jag som fick med mig två högerhandskar (!) blev erbjuden vantar av två personer inom loppet av en minut.. Det var fler sådana saker men som sagt, man behöver låta saker sjunka in. Just nu kommer jag inte på vad det var. Det var så mycket/ Wi

    SvaraRadera
  2. Hej Wi.

    Jag kunde också konstatera att det var minst lika mycket teambuilding mellan övningarna. Det var glädjande att se vilken omsorg och hjälpsamhet som fanns i gruppen.

    Krister

    SvaraRadera