söndag 17 januari 2010

Statistik

Under den tid som jag bloggat har jag haft 7 700 besökare från 29 olika länder. Från Sverige har jag haft besökare från 261 olika städer.

I genomsnitt har varje besökare läst två sidor och varit inne på bloggen i 1 minut och 54 sekunder.

Jag har skrivet 168 inlägg sedan jag startade bloggen i slutet av juli.

Det är roligt att så många människor hittat hit till min blogg och det är fascinerande att man kan få fram så detaljerad information om besökarna.

Det framgår var man är uppkopplad, hur man hittade min blogg, hur länge man varit inne, hur många och vilka man sidor man läst. Det enda jag inte får fram via statistiken är vem det är som läser.

Det minsta antalet besökare på en dag är 12 och det mesta är 261. Mina förslag på lösningen till veckans melodikryss är de mest lästa.

2 kommentarer:

 1. Hej! Jag hittade din sida via melodikrysslösningar på Google. Jag löser alltid melodikrysset på jobbet eftersom jag inte har någon dator hemma. Och som du skriver så behöver man jua googla mer eller mindre. I dag är det onsdag och jag sitter i min portvakt och ska snart ta tag i dagens arbete. Nu när jag har fått min frukost och klarat av melodikrysset. Ursäkta kommentaren men bandy måste vara en av de töntigaste sporter som finns att visa på TV hoppas att det inte är så i verkligheten. Hälsningar!!

  SvaraRadera
 2. Hej och tack för din kommentar. Det är alltid roligt och spännande att få respons.

  Jag håller med dig. Bandy är ingen tv-sport, den ska upplevas live.

  Hoppas att du vinner på melodikrysset.

  Krister

  SvaraRadera