torsdag 25 februari 2010

Sporadiskt skrivande

Efter en väldigt frustrerande vecka då jag tillbringat mellan 3 och 4 timmar varje dag på att ta mig till och från jobbet, börjar det närma sig helg och sportlov. Jag kommer att vara "ledig" den kommande veckan, förutom på tisdag då jag har bland annat ledningsgrupp och Kyrkoråd.

"Ledig" betyder snöskottning av tak och tomt ute i vår stuga, men det betyder också skrivarbete, lönekartläggning och förberedelser för de kommande veckornas arbete. Jag är övertygad om att jag även hinner med en och annan skidrunda och pulkaåkning med mina döttrar. Förmodligen hinner jag med ett par rundor golf på playstation och några timmar av OS tittande framför tv:n.

"Ledig" betyder också att jag kommer att skriva mer sporadiskt här på bloggen. Självklart kommer mitt förslag till lösning på melodikrysset under lördag förmiddag. Jag hoppas att jag får nytt rekord i besökare den kommande helgen. Förra lördagen hade jag 668 besökare på en och samma dag.

Till mina läsare vill jag framföra en önskan, om en trevlig helg och ett avkopplande sportlov. Till er som inte är lediga önskar jag att ni ska njuta av att det är färre bilköer och mindre trängsel på tunnelbana och pendeltåg.

2 kommentarer:

 1. ... aahhh... en bilkö... en stunds avkoppling med favoritmusiken... ingen klagar på vad spelar eller hur högt... ring till jobbet och säg... jag kommer in sent, eller kanske inte... ingen vet... ... det är bara du, nu... ... gärna en termos med kaffe och macka... ...älskade köer... ... till jobbet...

  SvaraRadera
 2. God morgon "nattsuddaren".

  Jag önskar av hela mitt hjärta att jag och alla andra bilister kunde ha din inställning till bilköer.

  Denna vecka har jag klarat det på grund av att jag fick min nya bil förra veckan. Jag har klarat av att njuta även om det gått långsamt, men jag känner mig själv - det sitter inte i länge.

  Fortsätt att njuta av det du inte kan förändra.

  Trevlig helg.

  Krister

  SvaraRadera