måndag 12 december 2011

Uppehåll på grund av tjänst

Så här innan jul, nyår och trettonhelgerna, har jag en intensiv arbetsperiod.

Under denna vecka har jag en del uppdrag på kvällarna. Det är ledarutbildning för församlingens ungdomar, Kyrkorådsmöte, begravningssamtal och terminsavslutning för personalen. Dagtid har jag egen utbildning i projektet Sunda arbetsplatser, ekonomistyrning och data. Som jag skrev förra veckan, ska jag också ha julandakter på Hemvärnets Stridsskola och för Rotary.

Kommande helg åker jag till vår vänförsamling i Tallinn för att predika, på dagen 73 år efter den första gudstjänsten i Peteeli församlings kyrka.

Med anledning av tjänsten, gör jag denna vecka ett uppehåll i mitt bloggskrivande.

Jag återkommer med mitt förslag till melodikrysslösning, på lördag den 17 december, under förutsättning att jag hunnit installera mig i Tallinn, och har tillgång till internet, då sändningen börjar.

3 kommentarer:

 1. Då vill jag passa på att önska dig, din familj och alla din bloggläsare en god välsignad jul. Min fru och jag är för första gången på ca 40 år inte ansvariga för något julfirande varför vi bestämt oss för att fira jul på vår stiftsgård Stjärnholm 23 -26 dec. Vi ser fram emot detta med stor förväntan. Vi möts efter jul.

  SvaraRadera
 2. Thorsten Schütte12 december 2011 16:28

  Önskar trevligt skapande under den arbetsrika tiden framöver. Åker Du som svensk till Baltikum är det bäst att tala om att Du inte är bankman...
  Och Ulf, önskar Dig och hustrun från hjärtat en "ansvarsfri" Jul!

  SvaraRadera
 3. Hej Ulf och Thorsten. Tack för era kommentarer.

  Jag önskar er och alla läsare en god jul.

  Ulf - jag hoppas att ni får fina och avkopplande dagar på Stjärnholm.

  Thorsten - jag ska inte utge mig för att vara bankman från någon bank med svenskklingande namn.

  Allt gott!

  Krister

  SvaraRadera